مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان شرقی در گفتگو با آناج مطرح کرد:
توسعه دولت الکترونیک در دستگاه های اجرایی استان
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان شرقی از توسعه دولت الکترونیک در دستگاه های اجرایی استان خبر داد و گفت: تمام دستگاه های اجرایی استان با تمام قوا و با بودجه ملی که به این امر اختصاص یافته آماده فعالیت برای تحقق وعده ها و توسعه دولت الکترونیک هستند.
بهمن حسین زاده ، در حاشیه اولین جلسه کارگروه توسعه دولت الکترونیک در استان آذربایجان شرقی در گفتگو با خبرنگار سرویس علم و فناوری آناج، اظهار کرد: دولت الکترونیک به عنوان بستر و فرآیند مدیریت بدون کاغذ در حکومت مطرح است و در آن در نهایت بسیاری از ارتباطات بین اداره ها( با هم و با مردم ) از طریق کانال های چند رسانه ای صورت می گیرد.
وی ادامه داد: نقشه جامع دولت الکترونیک در نظر دارد تمامی خدمات مورد نیاز که هم اکنون مردم برای انجام آن براساس نوع کار مجبور به مراجعه به چندین دستگاه و سازمان و دریافت تاییدیه های متعدد هستند را به صورت یکپارچه ارائه دهد تا از هدر رفتن سرمایه های ملی جلوگیری شود.
وی خاطر نشان کرد: از جمله فعالیت های اداره ارتباطات و فناوری اطلاعات استان در این زمینه می توان به ایجاد مراکز خدمات داده ،پیاده سازی شبکه اطلاعات، انجام خدمات دستگاه های مختلف به صورت غیر یکپارچه و تهیه و ابلاغ دستورالعمل دولت الکترونیک اشاره کرد.
حسین زاده به برنامه های پیش رو اشاره کرد و افزود: فعالیت هایی از جمله ایجاد مراکز Information exchange ( آی ایکس)، احصا و یک پارچه سازی خدمات در دستور کار این اداره کل قرار دارد.
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان شرقی اضافه کرد: به منظور پیاده سازی و اسقرار دولت الکترونیک نیاز به فرهنگ سازی و همراهی مردم و هم چنین همکاری سایر سازمان ها بوده و در این میان نقش رسانه ها در این خصوص مهم است.
حقیقت تلخ است ولی باید آنرا پذیرفت
ورزقان نیوز وطنیم: وقتی که یک نماینده نمیتواند عملکرد مناسبی برای دفاع از فعالیت خودش در طول دوره نمایندگیش ارائه دهد آنوقت مظلوم واقع میشود! اگر شما هم خبر نداشته باشید ما خبر داریم که ایشان یک بروشور دو سه صفحه ای نچندان قابل دفاع ارائه کرده بود چندان هم مظلوم واقع نشده بود بضاعتش همان بود. از هر کسی باید به اندازه توانایی اش انتظار داشته باشی نه بیشتر و نه کمتر.
واگر مروری بر عملکردهای ایشان داشته باشیم سرشار از ریا و رانت بوده یعنی منافع شخصی را بر منافع عمومی ترجیح داده بود و هر روز هم اعتماد مردم نسبت به خویش را از دست میداد طوریکه خودش به افرادی که با واسطه به ایشان اعتماد کرده بوند میگفت پول دادم رای دادی من به هیچ کسی دینی ندارم که ادا کنم دیگر از من انتظار حمایت نداشته باشید این کارهای ایشان باعث شد که هم پشتوانه مردمی خود را ازدست داد و هم اعتماد نظام را نسبت به خویش. و حالا که نماینده فعلی منطقه به دور از تنشهای انتخابات قبلی و در آرامش کامل از سوی مردم انتخاب شده به پاس اعتماد مردم دنبال کارهای عمومی بوده در طول دو سال از دوره نمایندگی اش کارهای محال غیر ممکن ایشان را که هیچ وقت فکرش به انجام چنین کارهایی نمیرسید ممکن کرده است و حالا یکی دو تا از وبسایت ها و وبلاگهای اجیرشده خبر از مظلوم واقع شدن ایشان میدهند که یادشان رفته چند سال پیش با دبدبه و کبکبه و بنر باران شهر قربانی کردن جنگه های لح قصاب خبر از احداث بزرگراه دادند و ماهم خوشحال شدیم اما بعداز چند روزی دیدیم که همه اش سیاه بازی است و اداره راه دارد جاده تعریض میکند و آن هم منتظر اعتبارهای قطره چکانی استانی بود که اگر اختصاص می دادند! انجام میشد که محقق نشد! و این سیاه بازیها هم چند روزی دوام نیاورد و دستشان روشد.
حالا سوال اینجاست که این چهره ها و نیمرخهای پنهان تاحالا کجا بودند که از ایشان مطلبی ننوشتند وعملکردهای ایشان را آن موقع در سایتشان درج نمیکردند . ضمن بازدید ازاین سایتها میبینیم که بعضی هایشان سابقه 5 , 6 ساله یا بیشتر دارند. چرا آن موقع اطلاع رسانی نکردند؟ آیا آن موقع وقت نداشتند؟ یا....؟
مردم ما همیشه آگاه بوده و هست و از این سرزمین ستارخان ها و علامه جعفری ها به پا خاسته اند و نخبه های زیادی هم تحویل جامعه داده پس مردم قدرت تشخیص بهتر و بیشتری از من و شما دارند و امروز که نماینده ی فعلی محبوبیت بیشتری با عملکرد و کارنامه درخشانش در این دو سال اخیرش بین مردم کسب کرده حالا کم کاریهای قبلیها را زیر سوال برده و تفاوت بین انتخاب تحمیلی و اعتماد مردمی بیشتر و بیشتر عیان شده است.
پس باید حقیقت را قبول کرد نه اینکه عناد کرد و از روی احساسات لب به سخن گشود.